Concerts

La Serenalla Market (La Massana, Andorra)

Actuació amb el guitarrista David Sanz en l’espai Àgora Sostenible on serà una combinació entre música i lectura. Sota el títol «Visions de poetes, escriptors i lectors. Connexions diverses». 

DIUMENGE 16 Juliol a les 18:00h (Plaça de les fontetes)

Dijous a la Fresca (La Massana, Andorra)

Una formació musical nova al país que posa l’accent en el valor de la cançó en totes les seves variants i estils i que, com si fos un viatge, ens mostra qualsevol diversitat estètica. Des de la cançó d’arrel tradicional, el jazz o la cançó d’autor, i a través d’un format íntim i essencial, com els antics trobadors, veu i guitarra es fusionen en un diàleg que potencia la proximitat i la comunicació amb el públic.

Dijous 20 Juliol a les 20h

Nits d'estiu als Museus (Escaldes-engordany, Andorra)

David Sanz (guitarra) i Roser Puigbò (veu) presenten una selecció musical única escollida a partir dels colors foscos, el vermell, el taronja, el verd, el blau i la policromia que conformen l’exposició “Khrôma. L’univers emocional del color”. Un viatge musical que recupera cançons d’arreu, des dels sons més tradicionals de les havaneres fins a grans èxits del món del jazz o de la cançó popular.

Dijous 3 d'agost a les 20:30h

The RoofTopvan (Escaldes-engordany, Andorra)

Estrena del projecte amb el dj Tite Linares al RoofTop Van d’Escaldes-Engordany. Una fusió entre el jazz i els sintetitzadors més característics de la música electrònica. 

Dijous 17 d'agost a les 20:30h

Tipis cerdanya market (Llívia, catalunya)

Presentació a Catalunya del projecte amb el dj Tite Linares al Tipis Cerdanya Market situat al Pirineu català. El concert s’allargarà fins les 22h i comptarà amb una fusió entre el jazz i els sintetitzadors més característics de la música electrònica. 

DiVENDREs 18 d'agost a les 20:30h